Uitgesloten op uw website door Wordfence

U maakt gebruik van de Wordfence-plugin om je WordPress-website te beveiligen en plotseling word je buitengesloten. Waarschijnlijk heeft u dezelfde fout gemaakt als ik deed en het beveiligingsniveau in de plugin-opties ingesteld Enforce strong passwords (force admins and publishers to use strong passwords). Eens u terug ingelogd bent kan u deze uitschakelen of een sterker wachtwoord gebruiken. Het ontgrendelen van uw website is eenvoudig, zolang u toegang hebt tot de bestanden (via FTP bijvoorbeeld) en naar de database (PHPMyAdmin).
1.    Verander de naam van de Wordfence directory

Open eerst je plugins-map in root / wp-content / plugins / … en je zult een map vinden met de naam “wordfence“. Verander gewoon de naam van die map, bijvoorbeeld ik veranderde het naar “wordfence1”. Hiermee wordt de plug-in gedeactiveerd en wordt uw website ontgrendeld.

U kan al terug inloggen op uw website.

2.    Drop de Wordfence-tabellen in uw database

 

Activeer nu NIET de plug-in opnieuw of je wordt weer uitgesloten, eerst moet je de configuratie gegevens van de plug-in wissen. U kunt dit doen in uw database, ik gebruik PHPMyAdmin. Maak eerst back-up van uw database, door deze als een bestand naar uw computer te exporteren. Nu dat je een back-up hebt voor het geval er iets fout gaat, hoef je alleen de databasetabellen die door Wordfence worden gebruikt te verwijderen (drop), Selecteer alle tabellen met namen die beginnen met wp_wf en verwijder ze. Klik één voor één op drop.

3.    Activeer de Wordfence-plug-in opnieuw

 

Ga naar uw website amdin panel, log in en controleer of alles correct werkt. Als alles in orde is, kan je de wordfence-plugin opnieuw activeren door de naam opnieuw in “wordfence” te veranderen in je plugins-map via ftp. Zie stap 1. Als er iets misging, gebruik dan gewoon je databaseback-up.4.    Reset de wordfence instellingen

 

Laten we nu naar uw WordPress-dashboard gaan en er zullen enkele Fouten optreden. Naar verwachting ging dit gebeuren omdat de Wordfence plug-in gegevens uit de databasetabellen probeert op te halen, maar deze bestaan ​​niet meer. Ga gewoon naar uw Plug-ins sectie in WordPress, deactiveer de Wordfence plug-in en activeer hem opnieuw, hierdoor kan de plug-in nieuwe databasetabellen maken en een nieuwe API-sleutel krijgen. Daar, configureer de plug-in nu opnieuw .

2 reacties

  • Roos

    Hallo,

    Bij mij staat WordFence niet tussen mijn FTP bestanden en ook niet in mijn database. Als ik wil inloggen op mijn site kan ik er niet in vanwege:

    Fatal error: Unknown: Failed opening required ‘/var/www/vh87929/1/watisduurzamekleding.nl/wordfence-waf.php’ (include_path=’.:/usr/share/php’) in Unknown on line 0

    Graag zou ik hulp willen hebben om dit probleem op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *